Vanaf 2 maart verzorg ik ook voor de Harmonie Vorden de lessen dwarsfluit!

Nieuw! Opstapcursus

Vanaf komend seizoen nieuw bij Fluit en Spel; een korte cursus van 6 lessen van 20 minuten om te kijken of de dwarsfluit iets voor je is!

Geslaagd!!

Op 2 juli zijn Fleur en Floor geslaagd voor hun A-diploma. Van Harte !!

Info over Muzehof-locaties tijdens corona-virus

Info over Muzehof-locaties tijdens corona-virus.
15 maart 2020: Muzehof locaties gesloten t/m 6 april

De overheid heeft extra maatregelen genomen inzake het coronavirus en besloten de scholen te sluiten. Naar aanleiding hiervan heeft ook Muzehof overlegd met partners en locaties over de te nemen maatregelen.

  • Muzehof heeft besloten alle locaties te sluiten t/m 6 april.
  • Hierdoor vervallen alle lessen op deze locaties. Het gaat om de locaties Stadshuus Lochem, ’t Trefpunt Gorssel en Muzehof Zutphen.
  • Alle cultuuractiviteiten op en rond de scholen, die door Muzehof worden georganiseerd en gepland, worden t/m 6 april afgezegd.
  • Medewerkers Muzehof werken vanuit huis.

Muzehof volgt de algemene richtlijnen en bindende maatregelen die door de rijksoverheid worden getroffen. Muzehof houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen die directe impact hebben op onze organisatie en partners.

Houd onze website en facebook in de gaten voor eventuele update.

Muzecollectief in Lochem

Fluit en Spel maakt per 15 oktober deel uit van het Muzecollectief, een samenwerkingsverband van ongeveer 30 professionele muziekdocenten. Fluit en Spel verzorgt de lessen in het Stadshuus in Lochem.